Известие

Collapse
No announcement yet.

Valeo съединител?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
    Вие нацяло ме хвърлихте в джаза!
    Колега, утгре сутринта рано заминавам извън страната. Обади ми се в понеделник ако искаш.
    Монтирал съм няколко такива на 166
    Цената определено ще надмине всички твои очаквания.
    Говорим за оригиален съединител, който в кутията е Валео пълен к-т.
    Говоря ти на нещо от рода на 500 лева с монтажа
    0878527146 - Иво
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от Guzzi Покажи съобщение
      Разликата е видима, а отностно силата на натиск се обърни към www.valeoservice.com
      Добре де, аз съм се ровил в сайта на Валео и не съм намерил парт. номер и повече информация за този съединител.
      Не ме разбирай погрешно, но и един стоков съединител с коеф. на триене от порядъка на 0.38 при 4000 оборота може да издържи около 250кс точно в момента на приплъзване, а в сайта на алфисти го дават до 210кс.
      Пак казвам, че не отричам предимството, но без информация взимаш котка в чувал.
      Лично аз не познавам рейсър маниак, който да купува тунинг части без изрично да се знае спецификациите им. А в този случай е точно така.
      А да купуваш точно пък този усилен съединител без да имаш ремап или друг вид тунинг е просто супер безсмислено.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
        Добре де, аз съм се ровил в сайта на Валео и не съм намерил парт. номер и повече информация за този съединител.
        Не ме разбирай погрешно, но и един стоков съединител с коеф. на триене от порядъка на 0.38 при 4000 оборота може да издържи около 250кс точно в момента на приплъзване, а в сайта на алфисти го дават до 210кс.
        Лично аз не познавам рейсър маниак, който да купува тунинг части без изрично да се знае спецификациите им. А в този случай е точно така.
        А да купуваш точно пък този усилен съединител без да имаш ремап или друг вид тунинг е просто супер безсмислено.
        много съм съгласен с тебе.....
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 136 HP

Comment

Къде видя или прочете че този съединител е тунинг/821325/ просто това е съединителя за 166 JTD 136,140hp. и някои от 150hp-тe , ако колата има и чип евтиния вариант е немислим
          Last edited by Guzzi; d.m.y г., 21:37.
          sigpic
          Alfa Romeo 159 SW TI-ex
          Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
          http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

Къде видя или прочете че този съединител е тунинг/821325/ просто това е съединителя за 166 JTD 136,140hp. и някои от 150hp-тe , ако колата има и чип евтиния вариант е немислим
            А ти къде видя, че говоря за 821325, че бил тунинг.
            Аз говоря за съединителя, където казваш, че бил с усилен притискател на Валео:
            Ето този - http://alfisti.bg/?step=module_actio..._cat=94&lang=2
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

А ти къде видя, че говоря за 821325, че бил тунинг.
              Аз говоря за съединителя, където казваш, че бил с усилен притискател на Валео:
              Ето този - http://alfisti.bg/?step=module_actio..._cat=94&lang=2
              Този съединител на снимката няма нищо общо със съединителя за Alfa 166.За да видиш разликата м/у усилен и нормален се разходи до някой магазин и тогава си кажи пак мнението
              sigpic
              Alfa Romeo 159 SW TI-ex
              Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
              http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

Колега,ако те интересува оригинален съединител точно за твоята кола ми се обади на тел.0898653241

Comment

Този съединител на снимката няма нищо общо със съединителя за Alfa 166.За да видиш разликата м/у усилен и нормален се разходи до някой магазин и тогава си кажи пак мнението
                  И като го видя и като ще се разбере само от виждането с колко сила натиска, та направо ще полудея от кеф.
                  Както и да е.
                  Явно няма какво да кажеш конкретно и се радваш само от визията му.
                  Вече моите и твоите постове заприличват на спам.
                  Успех.
                  A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Колеги няма нужда да се карате и спорите...
                    Наистина в Т&Н-кар ме застреляха като ми обадиха клиентска цена на Валео съединител 353лева!!!
                    Като в Тех-ко искат 628лева
                    На ?-са ми това номер 821325 ли е...Те ми обясниха че бил заместител...казаха ми и номера но не пожелах да го запомня...
                    Наистина не ми се иска да експериментирам и ще си сложа,оригиналния от Александър на клиентска цена 416лева,които Пинифарина ме посъветва да сложа.
                    5 Ланчии зад гърба си!
                    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Всеки сам решава за какво да си похарчи парите
                      Щом мислиш, че Валео е експеримент
                      166, 2.4 JTD'00

Comment

Някой гледал ли е Sachs, Luk? Дали цените им са съизмерими с тези на Valeo?
                        Pepko-Bepko, какво значи оригинален от Александър Ауто
                        Last edited by Pepo; d.m.y г., 18:57.
                        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Гледал съм им цените не са много по-високи.
                          Оригинален ще рече че е за първоначално вграждане..На кутията си пише Рикамби-Оригинали
                          А вътре си е Валео-Фиат...
                          Аз прикючих с проблема си сложих си Валео от Тех-кото с отстъпка на 452лева и стотинки....
                          5 Ланчии зад гърба си!
                          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

скоро сменях има няма 1 седмица

Всички нормални съединители Валео стават и за 1.9 и за 2,4 жтд. 821324 е номера.
                            300лв е с отстъпка. Не че няма и кожодери дето искат по 480+.
                            ALFA 156 1.9JTD '98
                            ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Малко извън темата ама за АП какво ви е мнението?
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Колеги, знам че темата е стара, но възможно ли е това Валео да е на тази цена и наистина да е 821325 - тоест подсилено?
                                Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Working...
                                X